Komende wedstrijden

DUI Duitsland SCO Schotland
Alle wedstrijden »

WK Pronostiek


In de WK pronostiek wed je via ons online platform op de resultaten die je verwacht voor het WK. Denk je dat Duitsland de eerste wedstrijd met 2 tegen 0 zal winnen? Voer deze pronostiek dan in bij de voorspellingsronde. Als dit resultaat juist is, ontvang je punten in de WK pronostiek. Hoe meer resultaten je juist hebt geraden, hoe meer punten je verdient.
Deze punten worden in de loop van het voetbaltoernooi bij elkaar opgeteld en degene die aan het eind de meeste punten heeft, is de winnaar en mag pronken met de titel. Dit is vooral leuk om samen met vrienden en collega’s te doen. Het kan zelfs worden gespeeld om op kantoor aan Teambuilding te doen, ook als je van thuis uit werkt.

Hoe werkt de inschrijving?

Inschrijven is heel eenvoudig. Alles wat je nodig hebt, is een account bij https://www.toernooivoetbal.be/. Nadat je je naam, wachtwoord en e-mailadres hebt ingegeven, ontvang je een e-mail ter verificatie. Je kan dan onmiddellijk een pronostiek invullen, zonder wachttijd.
Zoals je ziet, is het snel, makkelijk en gratis. Als je nu je vrienden en collega's toevoegt, kan je ook samen overleggen terwijl je een pronostiek maakt. Dit garandeert dan ook een boeiend gespreksonderwerp tussen collega's!

Dit is hoe de voorspellingsronde werkt in de WK Pronostiek

Na het inloggen vind je "Mijn Voorspelling" in het blauw op je pagina, die laat zien hoe ver je staat met het voorspellen van alle WK-wedstrijden. Aanvankelijk zal dit cijfer 0% tonen, maar hoe meer pronostieken je invoert en opslaat, hoe hoger het percentage zal zijn dat jouw vooruitgang weergeeft. Dit zorgt ervoor dat je zeker op alle wedstrijden inzet.
Onder "Mijn voorspelling" vind je dan alle wedstrijden chronologisch gerangschikt, zowel de groepswedstrijden als de finalewedstrijden. Je hebt tot de laatste minuut voor de aftrap de tijd om je pronostiek voor de betreffende wedstrijd te plaatsen. Daarna kunnen er geen wijzigingen meer worden aangebracht.
Zodra de groepen zijn geloot, moet je ook meteen al je weddenschappen plaatsen. Je begint met de groepswedstrijden en gaat dan door naar naar de finale. Voor de finalewedstrijden moet je eerst de teams kiezen waarvan je denkt dat ze als eerste of tweede in hun groep zullen eindigen. Daarna geef je ook daar je pronostiek over de uitslag van de betreffende wedstrijd.

Hoe worden de punten berekend?

Er worden een aantal factoren gebruikt om de punten te berekenen. Algemeen geldt: hoe "correcter" je raadt, hoe meer punten je na de wedstrijd krijgt. Er is een maximum van 90 punten te verdienen per spel. Je krijgt dit maximum aantal punten als je een volledig juiste pronostiek hebt ingevuld.
Een juiste voorspelling van de winnaar is 48 punten waard. Het juiste aantal gescoorde doelpunten van de twee teams is elk 15 punten waard en je krijgt nog eens 12 punten voor het juiste aantal doelpunten. Zoals je ziet, is het maximum aantal punten dat je per wedstrijd kunt verdienen 90.

Voor de finales worden er extra punten toegevoegd als je juist raadt welk team zich zal kwalificeren en op welke plaats. Voor de ronde van 16, zal je bijvoorbeeld 65 extra punten verdienen als je de eerste en de tweede van een groep juist raadt. Haalt jouw eerste team helaas de tweede plaats? Dan krijg je nog steeds 35 punten. Meer voorbeelden vind je op de pagina met de regels.

Voorspellingsronde voor de WK Pronostiek aanmaken

De WK Pronostiek is het leukst als je dit samen met vrienden en collega's doet. Om dit te doen, kan je ook je eigen voorspellingsgroep aanmaken waarvoor je hen dan kan uitnodigen. Dit kan heel snel en gemakkelijk. Het enige wat je moet doen, is de juiste naam kiezen en je bent klaar om van start te gaan.
Het voordeel van een voorspellingsgroep is, dat je alle deelnemers van de groep op één pagina kunt zien en zo een duidelijk overzicht hebt, wie op dit moment op welke plaats in de voorspellingsgroep staat. Het is ook mogelijk om berichten in de groep te schrijven en zo iedereen op de hoogte te houden.
De groep kan openbaar toegankelijk zijn voor iedereen of kan als privé aangeduid worden. Een privé-groep is alleen toegankelijk voor mensen die zijn uitgenodigd. Dit is vooral handig als je een exclusieve groep voor vrienden of collega's wilt maken. Je hebt in deze groep alle opties om een gepersonaliseerde pronostiek op te zetten.

Tips voor een succesvolle WK Pronostiek

Maak altijd gebruik van alle voordelen die er zijn, of je nu in een openbare groep of in een privé-groep met vrienden en collega's een pronostiek doet. Het kan bijvoorbeeld zeer nuttig zijn om te kijken naar de historische voetbalgeschiedenis met de meest frequente voetbalresultaten in een WK-toernooi. Dit geeft je een goed startpunt, vooral als je niet echt thuis bent in voetbal.
Een andere tip is om te kijken naar de weddenschappen op de wedstrijden. Deze geven vaak heel goed de huidige sterkte van een team weer. Dit komt omdat weddenschappen door absolute professionals worden gemaakt, omdat de wedkantoren altijd op zoek zijn naar een voordeel. Maar zelfs zij hebben het af en toe mis. Er zijn zelfs mensen die zweren bij analyses in Excel voor de WK Pronostiek.

Conclusie: de pronostiek zorgt voor veel plezier

Onze WK Pronostiek kan heel leuk zijn, vooral als je ook vrienden en collega's uitnodigt voor het spel. De registratie is snel en gratis, dus er is geen reden om het niet te proberen. Je kan ook instellen of je pronostiekgroep publiek of privé moet zijn, als je liever in een kleine kring speelt.
Het WK voetbal vindt maar om de 4 jaar plaats, dus deze kans mag je niet laten liggen. Of het nu op kantoor is of met vrienden op een tuinfeest, een boeiend gespreksonderwerp is gegarandeerd als jullie meedoen met de WK Pronostiek.
Registreer nu en speel mee met onze WK Pronostiek!

Bedrijfspronostiek.be

Een WK Pronostiek voor je bedrijf?

Wil je een exclusieve voetbalpronostiek voor jouw bedrijf? Dat kan! Met een bedrijfspronostiek maak je jouw pronostiek zo exclusief als je zelf wil. Voeg de kleuren en logo van jouw onderneming toe, nodig je collega’s uit en laat ze voorspellen. Om het nog leuker te maken laat je teams en afdelingen tegen elkaar strijden om eeuwige roem!

Bedrijfspronostiek.be »