Komende wedstrijden

DUI Duitsland SCO Schotland
Alle wedstrijden »

EK Pronostiek


De EK Pronostiek is een spel waarbij je zoveel mogelijk juiste voorspellingen moet doen over de uitslag van de wedstrijden van het Europees kampioenschap. Als je bijvoorbeeld denkt dat je favoriete team de eerste wedstrijd met 2-1 zal winnen, voer dan precies deze voorspelling in. Als het resultaat daadwerkelijk behaald wordt, ontvang je punten in de EK Pronostiek.
Het systeem telt alle punten op na elke wedstrijd en na elke ronde. Wie aan het eind de meeste punten heeft verzameld, wint de pronostiek. Dit verhoogt ook de spanning bij elke EK wedstrijd en je beleeft veel plezier aan het wedden. Je kunt zelfs samen met je vrienden of collega’s spelen om het nog spannender te maken.

Registreren voor de EK Pronostiek is snel en gratis

Voordat je kan beginnen met de EK Pronostiek, moet je je eerst registreren op Toernooivoetbal.be. Dit is snel en volledig gratis voor jou als deelnemer. Nadat je je naam, e-mailadres en wachtwoord hebt gekozen, ontvang je in de laatste stap een verificatiemail. Daarmee kan je de registratieprocedure succesvol afgeronden.
Wil je ook je vrienden of collega's toevoegen? Zij kunnen zich ook gratis registreren voor de EK Pronostiek, zodat jullie samen plezier kunnen beleven aan het invullen van een pronostiek. Hoe meer vrienden je hebt, hoe leuker het zal zijn, maar de pronostiek kan ook heel leuk zijn in je eentje.

Zo werkt de voetbal EK Pronostiek

Na een succesvolle registratie krijg je direct toegang tot je voorspellingen. Als je nog geen voorspelling hebt gedaan, zal de vooruitgang logischerwijze 0% tonen. Hoe meer wedstrijden je inzet, hoe dichter je bij 100% komt.
Het is het beste om chronologisch te beginnen met alle voorspellingen van de groepswedstrijden. Kies dan de teams waarvan jij denkt dat ze doorgaan naar de finalerondes. Zorg ervoor dat je het eerste en tweede team correct selecteert, want dit zal je score beïnvloeden (meer hierover later).
Je hebt altijd tot de openingswedstrijd om al je voorspellingen in te voeren, daarna zijn er geen wijzigingen of inzendingen meer mogelijk om een eerlijk spel te garanderen. De exacte indieningsdatum wordt ook op je pagina vermeld. Zodra je al je voorspellingen hebt ingediend, kun je achterover leunen en met spanning van de wedstrijden genieten.

Zo worden de punten na ieder spel berekend

Je kunt in totaal 90 punten verzamelen per groepswedstrijd. Het systeem evalueert verschillende factoren die het aantal punten beïnvloeden. Als je de juiste winnaar kiest, krijg je 48 punten. Het juiste aantal gescoorde doelpunten van het betreffende team levert 15 punten op en als je het aantal doelpunten van de hele wedstrijd juist raadt, krijg je nog eens 12 punten.

Voor de finale rondes, krijg je extra punten. Zoals we in het vorige deel kort hebben vermeld, moet je ook raden welk team als eerste of tweede zal eindigen in de respectievelijke groep. Hiervoor krijg je 65 punten als je het helemaal juist hebt of 35 punten als de groepswinnaar die jij voorspelde tweede wordt.

Tot slot zijn er bonusvragen waarmee je extra punten kunt verzamelen. Je kan bijvoorbeeld antwoorden wie volgens jou de topscorer zal worden of hoeveel gele kaarten er zullen worden uitgedeeld tijdens het toernooi. Er zijn dus veel punten te verzamelen in verschillende categorieën.

De EK Pronostiek voor een groep vrienden

Een ander kenmerk van Toernooivoetbal.be is de oprichting van een pronostiek team. Het voordeel hiervan is dat je alleen concurreert met deelnemers binnen je groep. Zo kan je heel snel en gemakkelijk zien wie op welke plaats staat in je groep. Het is vooral leuk om samen met vrienden voorspellingen te doen, of een leuke competitie als Teambuiling op Kantoor.
Het enige wat je moet doen om een Pronostiek team te organiseren is het een naam geven en dan alle deelnemers uitnodigen. Je kan dit doen via verschillende apps zoals WhatsApp, Facebook, Twitter of LinkedIn. Of je kan de link naar je pronostiek team via e-mail naar je vrienden en collega's sturen.
De groep wordt in eerste instantie aangemaakt als een openbare groep, dus iedereen kan lid worden zonder uitnodiging. Indien je een privé-groep wil, kan je dit wijzigen door in het profiel van de groep te klikken. Daarna is toetreding alleen nog mogelijk met toestemming en hebben ongenode gasten geen vrije toegang meer. Dit is perfect als je de pronostiekgroep klein wilt houden!

Hoe kom je als winnaar uit de bus bij de EK Pronostiek?

Om succesvol te zijn in de EK Pronostiek, moet je gebruik maken van alle voordelen om een zo realistisch mogelijke uitslag te raden. Om dit te doen, kan je eerst een kijkje nemen in ons artikel over de meest voorkomende uitslagen in het voetbal. De resultaten van de laatste Europese Kampioenschappen en Wereldbekertoernooien zijn natuurlijk bijzonder interessant, omdat die het meest relevant zijn.
De pronostiek van de wedkantoren zijn ook een goede indicator om de huidige sterkte van een ploeg in te schatten. Vaak weten de wedkantoren het best welke teams op dit moment favoriet zijn, omdat dit de enige manier is waarop zij winst kunnen maken. Maar het kan ook geen kwaad om even te overleggen met je vrienden en collega's, zolang zij natuurlijk geen directe concurrenten zijn in de pronostiek team.

Conclusie: Vul zeker een pronostiek in voor wat extra spanning tijdens het Europees Kampioenschap voetbal

Een pronostiek invullen voor het Europees kampioenschap voetbal is gratis en kan heel leuk zijn. Het verhoogt de spanning bij elke EK wedstrijd, omdat je er plots veel meer bij betrokken bent. Als je je vrienden uitnodigt, kan elke wedstrijd een sensatie worden, afhankelijk van wie op welk team heeft ingezet.
Om de spanning en de inzet op te voeren, kan je aan het begin zelfs prijzen instellen die de winnaar kan winnen. Dit zorgt voor de juiste spanning bij elke wedstrijd.
Wil je ook een pronostiek invullen voor het Europees Kampioenschap voetbal? Schrijf je dan nu in op www.bedrijfspronostiek.be en kijk uit naar het volgende Europees Kampioenschap.

Bedrijfspronostiek.be

Een WK Pronostiek voor je bedrijf?

Wil je een exclusieve voetbalpronostiek voor jouw bedrijf? Dat kan! Met een bedrijfspronostiek maak je jouw pronostiek zo exclusief als je zelf wil. Voeg de kleuren en logo van jouw onderneming toe, nodig je collega’s uit en laat ze voorspellen. Om het nog leuker te maken laat je teams en afdelingen tegen elkaar strijden om eeuwige roem!

Bedrijfspronostiek.be »