Over Toernooivoetbal.be


Beste voetbalfan,

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in het WK en het organiseren van een voetbalpronostiek! Sinds mijn jeugd organiseer ik ieder EK en WK een pronostiek voor vrienden, familie en collega's. De eerste keer, in 1998, was het een pronostiek op papier. Iedere deelnemer moest de uitslagen van alle wedstrijden, de landen van de finaleronden en de kampioen goed voorspellen. Daarnaast konden punten worden verdiend met bonusvragen. Het was een groot succes! In de jaren die volgden heb ik de papieren versie vervangen voor een web versie. Hierdoor heeft iedere deelnemer zelf de mogelijkheid om de strijd real-time te volgen. Dat leverde iedere keer zo veel leuke reacties op dat ik van mijn hobby mijn werk ben gaan maken; Yosoku Games was geboren!

Inmiddels is Yosoku Games actief in 15 landen wereldwijd. En ook in België gaat Yosoku Games het WK 2022 weer op z'n kop zetten met Toernooivoetbal.be. Dus nodig al je vrienden uit, maak een vriendenteam aan of maak de pronostiek tailor-made voor jouw bedrijf.

Ik hoop dat Toernooivoetbal.be ook dit jaar weer mag bijdragen aan het WK-plezier. Geniet er van, laat de strijd losbarsten, en moge de beste voorspeller winnen!

Groetjes,

Dirk / Oprichter Yosoku Games