Komende wedstrijden

NZL Nieuw-Zeeland
 

NOO Noorwegen

Nieuws


WK Qatar zal zes vrouwelijke scheidsrechters tellen

Tinne · 31-10-2022

De FIFA benadrukt het werk van deze vrouwelijke scheidsrechters omdat zij altijd goed hebben gepresteerd. Stephanie Frappart, Salima Mukasanga en Yoshimi Yamashita zullen de drie vrouwelijke officials zijn die op het WK aanwezig zijn.

Lezen » 0 Reacties

WK voetbal in Qatar 2022 moet het veiligste ooit worden

Staf · 17-10-2022

Al Ansari zegt dat de staat klaar is om 's werelds grootste sportevenement te organiseren. “Ons land kent de hoogste graad van veiligheid, versterkt door een politiedienst van wereldklasse."

Lezen » 0 Reacties

Teambuildingspel op kantoor

Dirk · 03-10-2022

Teambuildingspelletjes op kantoor zijn een goede manier om het saamhorigheidsgevoel te vergroten. Ze helpen om in contact te komen met collega's en vrolijken de stemming op. Je leert iedereen in het team beter kennen, wat kan leiden tot betere communicatie en samenwerking. Maar teambuilding kan ook snel als vervelend worden ervaren, tenzij je erin slaagt de veelgemaakte fouten te vermijden. Wij laten je zien hoe je jouw teambuilding goed organiseert, zodat iedereen er plezier aan beleeft.

Lezen » 0 Reacties

WK pronostiek voor het WK voetbal 2022

Tinne · 19-09-2022

Weinigen zullen zeggen dat de jaren 2020 tot dusver een erg ontspannen decennium is geweest. Pandemieën en wereldwijde conflicten houden de mensen in de hele wereld momenteel bezig en de lichtpuntjes lijken steeds zeldzamer te worden. Dus te midden van alle somberheid is het goed nieuws dat er eindelijk weer een WK aankomt. Binnenkort is het weer tijd voor misschien wel het belangrijkste voetbaltoernooi ter wereld en veel fans zijn er al helemaal klaar voor. Het WK in Qatar zal een heel nieuw hoofdstuk in de voetbalgeschiedenis inluiden, aangezien het in de winter zal plaatsvinden in plaats van in de hete zomermaanden. Voetbalfans die uitkijken naar een anders nogal sombere winter in 2022 kunnen zich in ieder geval verheugen op dit grote evenement.

Lezen » 0 Reacties

Teambuilding in voetbal: een team vormen!

Tinne · 05-09-2022

Teambuilding in het voetbal is een goede methode om het seizoen voor te bereiden en legt de basis voor een goede samenwerking. Het wordt, net zoals het trainen van standaardsituaties, beschouwd als een van de belangrijkste basisprincipes van teamsporten. Teambuilding in het voetbal is een ontwikkelingsproces dat zich over het gehele seizoen uitstrekt en moet worden aangemoedigd. Zelfs de meeste coaches beschouwen teambuilding als de belangrijkste basis om het seizoen gemotiveerd en met succes door te komen. Op lange termijn zal zelfs het team met de beste spelers niet succesvol zijn als er geen goede samenwerking is tussen de individuele spelers.

Lezen » 0 Reacties

Krachttraining voor voetballers

Tinne · 22-08-2022

Voetbal is niet alleen een sport die veel behendigheid en uithoudingsvermogen vereist, je kunt er ook veel kracht uithalen. Voetballers van wereldklasse, zoals Cristiano Ronaldo, staan erom bekend veel tijd te investeren in krachttraining. In het volgende artikel gaan we in op hoe belangrijk kracht is bij voetbal en hoe je het efficiënt kunt trainen. Krachttraining maakt immers deel uit van het dagelijks leven, ook voor het team, om op het veld te kunnen overtuigen met fysieke kracht.

Lezen » 0 Reacties

Wat is er nodig om profvoetballer te worden?

Tinne · 08-08-2022

Een droom van veel jonge spelers in België is om profvoetballer te worden. Vooral nu we dankzij de sociale media dichter bij de profs staan dan ooit tevoren, dromen velen van het extravagante leven als profvoetballer. Professioneel worden vereist niet alleen talent, maar ook toewijding en doorzettingsvermogen. Zelfs wereldsterren zoals Messi of Ronaldo hebben jaren hard moeten trainen voor ze eindelijk hun doorbraak konden vieren.

Lezen » 0 Reacties

Voetbalpronostiek WK 2022: Waar moet je op letten

Tinne · 02-08-2022

Het invullen van een voetbalpronostiek kan makkelijker als je rekening houdt met bepaalde factoren.

Lezen » 0 Reacties

Hoelang duurt een voetbalwedstrijd

Tinne · 31-07-2022

Voor velen is voetbal de leukste hobby ter wereld. De moderne versie is al bijna 200 jaar oud en de regels zijn in de loop der tijd vaak veranderd. Zelfs voetbalkenners weten niet meer alle redenen waarom sommige regels zijn zoals ze nu zijn. Daarom willen wij vandaag opheldering brengen over de volgende vraag: hoelang duurt een voetbalwedstrijd?

Lezen » 0 Reacties

7 tips voor voetbalpronostiek

Tinne · 28-07-2022

Enerzijds kan voetbalpronostiek worden beoefend als tijdverdrijf waarbij het persoonlijk buikgevoel op de proef wordt gesteld. Anderzijds kunnen er systemen en methoden worden toegepast om het succespercentage te maximaliseren. Hier zijn enkele nuttige tips voor een voetbalpronostiek om het succespercentage te verhogen.

Lezen » 0 Reacties
Bedrijfspronostiek.be

Een WK Pronostiek voor je bedrijf?

Wil je een exclusieve voetbalpronostiek voor jouw bedrijf? Dat kan! Met een bedrijfspronostiek maak je jouw pronostiek zo exclusief als je zelf wil. Voeg de kleuren en logo van jouw onderneming toe, nodig je collega’s uit en laat ze voorspellen. Om het nog leuker te maken laat je teams en afdelingen tegen elkaar strijden om eeuwige roem!

Bedrijfspronostiek.be »