Komende wedstrijden

BRU Club Brugge MEC Mechelen
Alle wedstrijden »

Voetbalpronostiek API


Voetbalpronostiek API

Wij van Yosoku Games hebben een ander soort voetbalpronostiek-API gemaakt dan je normaal gewend bent. Het verschil met de voetbalpronostiek waar je aan denkt, is dat je bij ons real-life wedstrijden moet voorspellen. Enkele voorbeelden hiervan zijn het WK 2022 in Qatar of het EK van 2024. Dat is veel leuker dan niet bestaande wedstrijden.

Door deze spannende voetbalpronostiek kan je het enorm gezellig hebben met jouw collega’s. Het zal er gegarandeerd voor zorgen dat de teamspirit verbetert, en daarnaast kan je ook nog erachter komen wie de slimste voetbalfan is. Verdeel jij je bedrijf per afdeling, om hen tegen elkaar te laten strijden? Dat zorgt zeker voor teambuilding en samenwerken. Wil je hier meer over weten? Bekijk onze bedrijfspronostiek pagina.

Maar wat is een API nou eigenlijk? Waarom zou je onze API willen gebruiken voor jouw voetbalpronostiek? Is onze API daadwerkelijk zo makkelijk te gebruiken en integreren in jouw systemen als wij zeggen? Meer hierover in het stuk hieronder!

Wat is een API?

API staat voor Application Programming Interface, wat inhoudt dat het een software adapter is die ervoor zorgt dat twee soorten code / programma’s met elkaar kunnen communiceren. Iedere keer als je een app gebruikt zoals Facebook, dan gebruik je een API. Dat is net zo bij Whatsapp of het versturen van een bericht via TikTok.

Bijvoorbeeld:
In het dagelijks leven gebruikt iedereen een API, maar dat hebben we soms niet door. Zo is de weer-applicatie die je gebruikt een API. Als je op Google “weer+[plaatsnaam] googelt, dan komt er bovenaan in de zoekresultaten een balk te staan met de weersverwachting op die locatie. Google zelf heeft geen weergegevens, maar krijgen deze gegevens dus opgestuurd vanaf een bedrijf of instantie die deze gegevens wel verzamelt. Dit gebeurt via een API. Zo kunnen ze de gegevens van het weer makkelijk omvormen naar de gegevens die jij nodig acht.

Waarom zou ik een voetbalpronostiek-API nodig hebben?

Wil jij aan de deelnemers van jouw voetbalpronostiek alle gegevens real-time weergeven? Dan is het enorm handig om onze API te gebruiken. Hiermee kan je dit zeer makkelijk instellen en de deelnemers hoeven enkel in te loggen om de resultaten te bekijken!

Je kan de betrokkenheid van jouw team garanderen door onze voetbalpronostiek met onze API te integreren in de programma’s van jouw bedrijf. Ze blijven gemotiveerd omdat ze zonder moeite alle voorspellingen kunnen wijzigen en resultaten kunnen inzien. De resultaten zijn zelfs zo snel beschikbaar dat ze direct na de wedstrijd online komen. Hierdoor is de voetbalpoule constant het gespreksonderwerp van het team. Wil jij nou ook zo’n spannende sfeer creëren op de werkvloer en ervoor zorgen dat jouw team hun communicatie verbetert? Laat ze dan meespelen bij het aankomend WK!

Hoe integreer je een voetbalpronostiek-API in je bedrijf?

De integratie hangt helemaal af van welk platform jij wil verbinden met de voetbalpoule, en ook met welke gegevens er zichtbaar moeten zijn voor de spelers. Wil jij de perfecte voetbalpronostiek integratie voor jouw bedrijf? Klik dan hier.

Bedrijfspronostiek.be

Een WK Pronostiek voor je bedrijf?

Wil je een exclusieve voetbalpronostiek voor jouw bedrijf? Dat kan! Met een bedrijfspronostiek maak je jouw pronostiek zo exclusief als je zelf wil. Voeg de kleuren en logo van jouw onderneming toe, nodig je collega’s uit en laat ze voorspellen. Om het nog leuker te maken laat je teams en afdelingen tegen elkaar strijden om eeuwige roem!

Bedrijfspronostiek.be »