Komende wedstrijden

DUI Duitsland SCO Schotland
Alle wedstrijden »

Het nieuwe seizoen van de Jupiler Pro League is hier!


Dirk ·

Hallo voetbalfanaten!

Het is weer die tijd van het jaar waar we allemaal naar uitkijken, het begin van een nieuw seizoen van de Jupiler Pro League 2023-2024! En met een nieuw seizoen komt ook een nieuwe kans om je voetbalkennis en voorspellingsvaardigheden op de proef te stellen met onze Jupiler Pro League pronostiek.

Pronostiek? Ja, dat klopt! Op onze website kun je de uitkomsten van elke wedstrijd in de Jupiler Pro League voorspellen. Maar dat is nog niet alles, je kunt ook een spel starten met je vrienden, familie of collega's, en de competitie echt naar een hoger niveau tillen!

Ben je er klaar voor om de uitdaging aan te gaan en de voetbalkoning of -koningin van het seizoen te worden?

Hier is hoe het werkt:

  1. Maak een account aan: Meld je aan op onze website om je eigen pronostiek account aan te maken. Het is snel, gemakkelijk en volledig gratis!

  2. Voorspel de wedstrijden: Nadat je je account hebt aangemaakt, kun je beginnen met het voorspellen van de uitkomsten van de Jupiler Pro League wedstrijden. Voor elke correcte voorspelling verdien je punten.

  3. Start een spel met vrienden, familie of collega's: Zodra je klaar bent met voorspellen, kun je een spel starten met je naasten. Het is een leuke en spannende manier om de Jupiler Pro League samen te beleven.

Natuurlijk, er is een ranglijst waarin je kunt zien hoe je presteert in vergelijking met andere voetbalfans. En wie weet? Misschien word jij wel de pronostiek-kampioen van dit seizoen!

Of je nu al jarenlang voetbal volgt of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om het nieuwe seizoen van de Jupiler Pro League te beleven, onze pronostiek is een leuke, competitieve en sociale manier om van het Belgische voetbal te genieten.

Dus waar wacht je nog op? Meld je aan, voorspel de wedstrijden en start de competitie. Laat het spel beginnen!


Reacties (0)

Er zijn geen reacties gevonden.

Bedrijfspronostiek.be

Een WK Pronostiek voor je bedrijf?

Wil je een exclusieve voetbalpronostiek voor jouw bedrijf? Dat kan! Met een bedrijfspronostiek maak je jouw pronostiek zo exclusief als je zelf wil. Voeg de kleuren en logo van jouw onderneming toe, nodig je collega’s uit en laat ze voorspellen. Om het nog leuker te maken laat je teams en afdelingen tegen elkaar strijden om eeuwige roem!

Bedrijfspronostiek.be »