Komende wedstrijden

ZWI Zwitserland DUI Duitsland

SCO Schotland HON Hongarije
Alle wedstrijden »

Een voetbalpronostiek maken voor het WK in Qatar


Een voetbalpronostiek maken voor het WK in Qatar

Het WK voetbal 2022 is echt genieten voor iedereen. Want één ding is zeker: de wedstrijden zullen sowieso spannend worden. Ben jij een echte 'thrillseeker' en wil je het nóg spannender voor jezelf maken? Organiseer dan een voetbalpronostiek. Hiermee voorspel je de resultaten en strijd je tegen bijvoorbeeld je collega's, familie of vrienden. Wie voorspelt de uitslagen het beste?

Een voetbalpronostiek invullen voor het WK 2022

Hoeveel wedstrijden denk jij dat de Rode Duivels winnen tijdens het WK 2022 in Qatar? Doe een zo goed mogelijke voorspelling en geef deze door in jouw pronostiek. Dit doe je vervolgens voor alle wedstrijden van het WK 2022 in Qatar. Van de groepsfase en de achtste finales, tot aan de finale.
Naast de winnaar voorspellen, scoor je ook extra punten voor het raden van het juiste aantal doelpunten. Heb jij het aantal doelpunten correct voorspeld? Dan krijg je nog meer punten. In totaal zijn er per wedstrijd maximaal dertig punten te verdienen.
Uiteraard geef je jouw voorspelde uitslag door voor de aftrap van elke wedstrijd. Tijdens de wedstrijd is het niet mogelijk om jouw voorspelling aan te passen. Eerlijk, toch? Als jouw pronostiek overeenkomt met de resultaten, krijg je punten. Hoe meer correcte voorspellingen, hoe meer punten je krijgt. Nieuwsgierig? Registreer je gratis!

Een eigen WK pronostiek maken

Het WK voorspellen is een leuk spel om samen met je collega's, vrienden of familie te doen. Wil jij er zelf een pronostiek organiseren? Een voetbalpronostiek maken via onze website heeft veel voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld in één overzicht zien wat de voorspellingen zijn van iedere deelnemer en op welke plek in de pronostiekranglijst iedereen zich bevindt.
Als de voetbalpronostiek eenmaal is aangemaakt, dan is het een kwestie van de resultaten afwachten. Voor alle deelnemers is dit een spannende tijd. Want wie mag zichzelf de 'beste voorspeller van de groep' noemen? Aan het einde van het toernooi worden alle punten bij elkaar opgeteld en wordt er gekeken wie de meeste punten heeft verzameld. Deze persoon mag zich de trotse winnaar noemen van de WK 2022 voetbalpronostiek.
Wil jij nog een extra spelelement aan jouw eigen WK pronostiek toevoegen? Beloon de winnaar dan door mooie prijzen aan te bieden. Denk bijvoorbeeld aan een cadeaubon, een electronicaproduct of kaartjes voor een voetbalwedstrijd.

Een WK pronostiek aanmaken

Begint het bij jou ook al te kriebelen? Organiseer dan nu jouw eigen voetbalpronostiek voor het WK. Nodig je vrienden, familie of collega's uit en ga de strijd met elkaar aan. Voorspel de uitslagen van de WK wedstrijden met elkaar en ga een competitief WK 2022 tegemoet. Niet alleen op het veld wordt er gestreden, maar ook in jouw woonkamer.
Via toernooivoetbal.be maak je een gratis pronostiek voor het WK 2022 aan. Hoe je dat doet lees je onder het kopje 'Spelregels'. Registreer je nu en nodig je vrienden uit!
Psst… Wist je dat je op bedrijfspronostiek.be een voetbalpronostiek kunt organiseren voor het hele bedrijf? Je organiseert in 5 minuten eenvoudig een pronostiek voor al je collega's!

Bedrijfspronostiek.be

Een WK Pronostiek voor je bedrijf?

Wil je een exclusieve voetbalpronostiek voor jouw bedrijf? Dat kan! Met een bedrijfspronostiek maak je jouw pronostiek zo exclusief als je zelf wil. Voeg de kleuren en logo van jouw onderneming toe, nodig je collega’s uit en laat ze voorspellen. Om het nog leuker te maken laat je teams en afdelingen tegen elkaar strijden om eeuwige roem!

Bedrijfspronostiek.be »