Komende wedstrijden

DUI Duitsland SCO Schotland
Alle wedstrijden »

De grote toernooien


De grote toernooien

Een voetbalpronostiek is de ideale manier om nog meer te genieten van grotere toernooien, zoals het Wereldkampioenschap of het Europees kampioenschap. De reden hiervoor is dat je kan laten zien wie er de meeste voetbalkennis heeft.
Als je wilt weten waarom je een voetbalpronostiek moet spelen en dit gegarandeerd je ervaring van het toernooi verbetert, lees dan verder. Dit effect zal het niet alleen op jou hebben, maar ook de mensen om je heen.

Waarom is het leuk een voetbalpronostiek te spelen?

Toernooivoetbal.be heeft enorm veel leuke kanten, hier enkele voorbeelden:

 • Het is spannend
 • Begin je eigen team met vrienden of collega’s
 • Het concurrerende aspect is uitdagend
 1. Het spannende aspect
  Normaal kijk je alleen naar een voetbalwedstrijd, maar nu wordt je meegesleept in de spanning. Het spel kan je helemaal betrekken bij de wedstrijden. Dit komt deels omdat het gewoon enorm makkelijk te spelen is, en dat iedereen het zonder veel moeite begrijpt. Ook is het goed om te weten dat het helemaal niet nodig is om veel van voetbal af te weten!
 2. Begin je eigen prono met vrienden of collega’s
  Onopgemerkt creëer je met het spelen van een voetbalpronostiek herinneringen die je de rest van je leven bij zullen blijven. Door de spanning die opgebouwd wordt door de wedstrijden, en de afwachting van wie er gelijk heeft, herinner je dit voor altijd. Iedereen kan namelijk zien hoeveel punten er verdient worden per wedstrijddag, en tevens zie je zelf wanneer mensen stijgen of dalen. Daarom is een voetbalpronostiek onvergetelijk.
 3. Het concurrerende aspect is uitdagend
  Sport en competitie zijn van nature nauw met elkaar verbonden. Zo kan een balletje raar rollen, en dat is een verwijzing naar het onvoorspelbare van voetbal. Iedere wedstrijd verloopt anders, en daarom heeft ieder toernooi ook andere uitslagen. Spelers van een voetbalpronostiek zijn allen erg fanatiek en willen graag winnen. Ze willen allemaal natuurlijk laten zien dat zij het meeste afweten van voetbal!

Wereldkampioenschap voetbalpronostiek

Tijdens het WK, of de kwalificatie is het spelen van een voetbalpoule nog spannender dan normaal. Er zijn namelijk meer deelnemende landen, en dus ook meer uitslagen mogelijk. Hierdoor is de druk nog hoger om te winnen, en de kans dat je alles goed hebt nog kleiner.
Je hebt echt extreem veel kennis van voetbal nodig, en een flinke dosis geluk, wil je alle wedstrijden correct voorspellen. Wil je niet langer wachten, maak dan hier een account aan. Dan kan je direct een voetbalpronostiek opzetten voor jouw vrienden of familie.

Een EK voetbalpronostiek

Ook tijdens het EK voetbal is het mogelijk om een voetbalpronostiek te spelen, en dat is ook zeker een aanrader. Omdat je benieuwd bent of je voorspellingen correct zijn, wordt je nog meer betrokken bij het toernooi.
Ben jij de alleswetende voetbalgod, of is het 1 van je vrienden? Laat het ze zien en zet een voetbalpronostiek op. Alleen op die manier kan je bepalen wie er dit jaar alle opscheprechten heeft. Zo kom je zonder ruzie erachter wie het meeste weet van voetbal.
Leer hoe je voetbalpronostiek kunt spelen door hier te klikken!

Bedrijfspronostiek.be

Een WK Pronostiek voor je bedrijf?

Wil je een exclusieve voetbalpronostiek voor jouw bedrijf? Dat kan! Met een bedrijfspronostiek maak je jouw pronostiek zo exclusief als je zelf wil. Voeg de kleuren en logo van jouw onderneming toe, nodig je collega’s uit en laat ze voorspellen. Om het nog leuker te maken laat je teams en afdelingen tegen elkaar strijden om eeuwige roem!

Bedrijfspronostiek.be »