Komende wedstrijden

ZWI Zwitserland DUI Duitsland

SCO Schotland HON Hongarije
Alle wedstrijden »

Wil jij een online toernooischema maken?


Wil jij een online toernooischema maken?

Een online toernooischema maken op voetbaltoernooi.be

Bij toernooivoetbal.be hebben we een scorebord, waarin we de beste spelers van het spel bijhouden. Als je wint, krijg je punten waarmee je hoger op het scorebord komt en waardoor jij je tegenstanders voorbij gaat. Misschien kom jij zelfs wel op onze Hall of fame. Hier staat een lijst van de deelnemers met de meeste punten. Sta jij er straks tussen?
Wil je een voorspelling maken voor het aankomende WK? Maak dan een online toernooischema. Het voordeel van een online schema is dat je niet zelf handmatig alle uitslagen bij hoeft te houden. Het online schema houdt de uitslagen van alle wedstrijden namelijk automatisch bij. Ook kan je in een online toernooischema zien wie er op de eerste plaats staat.

Een toernooischema maken in Excel

Ben jij heel handig in Excel? Dan kan je ook handmatig een toernooischema maken. Het is een flinke klus, maar onmogelijk is het niet. Om in Excel een toernooischema te maken, heb je vier tabellen nodig.

Tabel 1: Wedstrijdpunten

De eerste tabel noem je 'wedstrijdpunten'. Hierin zet je de teams onder elkaar. Naast ieder team zet je vooraf jouw voorspelling. Na de wedstrijd noteer je de totaal behaalde doelpunten.

Tabel 2: Toernooien

Als tweede maak je de tabellen voor de 'toernooien'. Hiervoor maak je per ronde één tabel. Daarin zet je de teams die tegen elkaar spelen en jouw voorspelling en de resultaten.

Tabel 3: Doelpunten

Daarna maak je een tabel voor het aantal 'doelpunten'. Hierin staan de spelende teams naast elkaar. Daarachter noteer je jouw voorspelling van het aantal doelpunten. Dit aantal doelpunten bereken je door de gescoorde doelpunten bij elkaar op te tellen en daarvan het aantal tegendoelpunten af te trekken.

Tabel 4: Top bord

Tenslotte maak je een tabel genaamd 'Top bord'. Daarin noteer je de topteams op volgorde, van de winnaar tot de laatste plek.
Als je dit toernooischema hebt gemaakt, begin je met het voorspellen van de resultaten en uiteindelijk het invullen van de actuele uitslagen. Als alle wedstrijden afgerond zijn, kom je erachter of je echt de toekomst kunt voorspellen of dat je er flink naast zat.

Automatisch toernooischema maken via toernooivoetbal.be

Heb je geen zin heb om zelf zo'n online toernooischema te maken?
Dat snappen wij. Maak snel en simpel een automatisch toernooischema op onze website. Dit doe je door naar 'Mijn voorspelling' te gaan. Hier maak je gemakkelijk en gratis een pronostiek. Je hoeft alleen een paar keer te klikken en het is geregeld. Simpel, toch?
Speel tegen je collega's in de bedrijfspronostiek. Maak voor jouw bedrijf snel en simpel een account aan en personaliseer het helemaal met je eigen bedrijfslogo en -kleuren. Het enige wat jij en je collega’s moeten doen, is het invullen van een pronostiek. Wij werken de voetbalpronostiek na elke wedstrijd automatisch bij, dus je hoeft verder niks te doen.
Je wint vanaf de achtste finales ook nog eens punten door te voorspellen welke landen doorgaan voor een knock out fase. Je kan extra punten verdienen als je het land ook nog op de juiste plek zet. Bij de knock out ronde kan je twee teams kiezen. Je moet niet twee keer dezelfde teams kiezen, want dan krijg je geen punten voor die ronde.

Bedrijfspronostiek.be

Een WK Pronostiek voor je bedrijf?

Wil je een exclusieve voetbalpronostiek voor jouw bedrijf? Dat kan! Met een bedrijfspronostiek maak je jouw pronostiek zo exclusief als je zelf wil. Voeg de kleuren en logo van jouw onderneming toe, nodig je collega’s uit en laat ze voorspellen. Om het nog leuker te maken laat je teams en afdelingen tegen elkaar strijden om eeuwige roem!

Bedrijfspronostiek.be »