Komende wedstrijden

ZWI Zwitserland DUI Duitsland

SCO Schotland HON Hongarije
Alle wedstrijden »

Speluitleg


Speluitleg

Van harte welkom bij Yosoku Games, wij specialiseren ons in het organiseren van sportpoules online. Het is voor ons zeer duidelijk dat je op deze pagina bent om te leren over voetbalpoules. Dus om niet langer tijd te rekken, gaan we je nu alles uitleggen hierover. Zo ga je leren hoe ons systeem werkt, hoe je een eigen voetbalpronostiek opzet, en hoe je al je vrienden, familie en collega’s kan uitnodigen voor jouw voetbalpronostiek.

Wat is een voetbalpronostiek?

Wij van Yosoku Games regelen voetbalprono's op een andere manier dan we kennen vanuit het Verenigd Koninkrijk en Amerika. Onze spelers voorspellen namelijk wedstrijden die in het echt plaatsvinden, zoals bijvoorbeeld het WK 2022 in Qatar. En als ze die goed raden krijgen ze punten ervoor. De speler met de meeste punten aan het einde van het toernooi krijgt de titel van grootste voetbalfan allertijden.

Hoe kan ik meedoen?

In totaal zijn er maar 4 stappen voordat je kan meedoen aan de voetbalpronostiek:

  1. Maak een account aan via toernooivoetbal.be pagina.
  2. Start je eigen team voor al je vrienden of collega’s. Als je tegen heel België wilt strijden, dan kan je deze stap overslaan.
  3. Vul al jouw voorspellingen in
  4. Leun achterover en zie hoe je al je punten bij elkaar sprokkelt.

Voor meer informatie over hoe de punten worden bepaald en alle spelregels, klik hier

Hoe organiseer je je eigen voetbalpronostiek

Het is extreem makkelijk om je eigen competitie te starten. Nadat je je hebt aangemeld bij onze website klik je op de knop ‘Pool organiseren’. Daarna vul je de informatie in die gevraagd wordt en hernoem je je groep met een originele naam. Om vervolgens mensen uit te nodigen om mee te doen in de prono is extreem simpel. Je kan de link delen, of ze uitnodigen via sociale media. De puntentelling houden wij bij, zodat jullie je kunnen focussen op het spel en alle voorspellingen.

Hoe kan je wedstrijden voorspellen?

Direct na het voltooien van je inschrijving kan je beginnen aan de team. Zo kan je direct alle wedstrijden voorspellen, beginnend bij de kwalificatiewedstrijden, dan de groepsfase en zelfs helemaal tot aan de finale. Er zijn ook nog enkele extra vragen bedoeld als bonus, zoals “Welke speler wordt topscorer van het toernooit?”. Zo kan je nog net wat extra punten verdienen om er met de winst vandoor te gaan.
Er is geen methode hoe je alles altijd goed voorspelt. Je zou wel kunnen kijken naar data over de participerende landen en je kan daarnaast ook kijken naar in welke vorm de spelers verkeren. Ook al zijn dit al met al handige tips en tricks, is het uiteindelijke doel van het spel om gewoon plezier te hebben.

Waarom is toernooivoetbal.be beter dan de concurrenten?

Iedereen moet in staat zijn om mee te doen, daarom hebben wij het spel zo makkelijk mogelijk gemaakt. Waar een normale voetbalpronostiek uitgaat van een fantasie-situatie, gaan wij uit van echte landen die echte wedstrijden spelen. Zo heeft iedereen dezelfde kans om te winnen. Het enige wat invloed heeft is kennis van voetbal, maar nog steeds is er van alles mogelijk bij voetbal.
Hoe meer deelnemers, hoe leuker het spel wordt. Daarom is het zo extreem makkelijk om de team te beheren en mensen uit te nodigen.

Wat is voetbalpronostiek in Excel?

Wij kunnen maar twee logische redenen bedenken waarom je een voetbalpronostiek zou doen in Excel. Allereerst is het handig om alle gegevens zeer nauwkeurig te verzamelen, zodat je nog beter de wedstrijden kan voorspellen. Als tweede is het om een vriendschappelijke competitie op te zetten voor vrienden en collega’s.

Door Excel te gebruiken, helpt het u bij toekomstige voorspellingen. Echter moeten we niet vergeten dat de bal raar kan rollen en voetbal altijd bijzondere uitkomsten heeft. Zo kan een data-analyse je wel helpen bij het voorspellen, maar is het persoonlijk oordeel ook nog steeds heel belangrijk per wedstrijd.

Een nadeel van het hebben van een Excel voetbalpronostiek, is dat het extreem veel tijd kost. Daarnaast heb je ook veel kennis nodig van Excel om zoiets te maken en bij te houden. Wij van Yosoku Games hebben deze moeilijkheden weggenomen bij de speler door de opzet van ons gratis platform. Hier kan je zonder moeite je eigen voetbalpronostiek opzetten voor vrienden en familie. Wil je niet langer wachten met spelen? klik dan hier!

Bedrijfspronostiek.be

Een WK Pronostiek voor je bedrijf?

Wil je een exclusieve voetbalpronostiek voor jouw bedrijf? Dat kan! Met een bedrijfspronostiek maak je jouw pronostiek zo exclusief als je zelf wil. Voeg de kleuren en logo van jouw onderneming toe, nodig je collega’s uit en laat ze voorspellen. Om het nog leuker te maken laat je teams en afdelingen tegen elkaar strijden om eeuwige roem!

Bedrijfspronostiek.be »