Prijzen


Eerste prijs: het officiële shirt van de Wereldkampioen.
Eerste prijs: het officiële shirt van de Wereldkampioen.

De winnaar krijgt het officiële shirt van de Wereldkampioen in zijn of haar maat opgestuurd. Door de afwezigheid van het Nederlands elftal is dit een mooi plaatsvervangend shirt dat dit EK meer body zal geven. Eveneens wordt het ook een shirt met een verhaal, omdat jij kunt vertellen dat je de WK 2018 editie van Toernooivoetbal.com hebt gewonnen! Mede mogelijk gemaakt door Roodgeelzwart.com.

Tweede prijs: een replica van de WK bal.
Tweede prijs: een replica van de WK bal.

Adidas gaat terug in de tijd en brengt met de nieuwe WK bal een ode aan de iconische Telstar bal. De Telstar 18 WC Russia 2018 Top Replica Bal is een replica van de officiële, zwart-witte bal waar onder andere de Rode Duivels tijdens het WK 2018 in Rusland mee gaan spelen. De adidas WK voetbal heeft een speciale graphic die geïnspireerd is op de skylines van Russische steden. De trainingsbal is geslaagd voor de FIFA-testen voor omtrek, gewicht, stuiteren en wateropname. De butyl binnenbal houdt de lucht het beste vast en de buitenbal met speciale textuur zorgt voor een betere touch. Mede mogelijk gemaakt door Roodgeelzwart.com.

Derde prijs: een geweldig boek over De Rode Duivels.
Derde prijs: een geweldig boek over De Rode Duivels.

Het mooiste portret van de Rode Duivels en hun carrières, met ruime aandacht voor de voorbije matchen en hun tocht naar de kwalificatie. Beschreven door diverse Belgische voetbaljournalisten en geïllustreerd met tientallen topfoto’s van dit Belgische dreamteam. Met een inleidende tekst door Sammy Neyrinck en ruime aandacht voor de voorbije matchen. "Het hele land leeft mee met de Rode Duivels. Ook de niet-voetballiefhebbers voelen zich betrokken, en dat heeft alles met de recente successen te maken. We zijn er sinds het WK 2002 niet meer bij geweest op een groot toernooi. Maar dit is een gouden generatie, vergelijkbaar met de tijden van Gerets, Ceulemans en Scifo. Ik denk zelfs dat deze spelers nog beter zijn." — Frank Raes Mede mogelijk gemaakt door Toernooivoetbal.be.