Komende wedstrijden

KVC Westerlo ADL Anderlecht

WK pronostiek voor het WK voetbal 2022


Tinne ·

WK pronostiek voor het WK voetbal 2022

WK activiteiten voor iedereen

Met het aankomende wereldkampioenschap voetbal zijn er natuurlijk een hele reeks leuke spelletjes en activiteiten gepland die samenhangen met dit grote sportevenement. Slechts weinigen hebben het voorrecht om voor een nationaal team te spelen, maar dat betekent niet dat je geen plezier kunt beleven aan de deelname aan het kampioenschap. Een van de meest populaire manieren om actief deel te nemen is ongetwijfeld het zogenaamde wedden, wat we ook wel kennen als de voetbalpronostiek.
Bij een WK pronostiek gaat het erom dat je de uitslag van de wedstrijden zo nauwkeurig mogelijk voorspelt. Wie de meest juiste voorspelling doet over de eindscores wint. Je kunt meedoen als individu, als groep of als groot team, en zo in de meest uiteenlopende combinaties strijden om je eigen kleine overwinning tijdens het WK te behalen.

WK pronostiek - zo werkt het

Wie aan de pronostiek bij www.bedrijfspronostiek.be wil deelnemen, moet natuurlijk eerst de spelregels kennen en een eigen gebruikersaccount aanmaken. Een account is snel aangemaakt en wie zich op de website registreert, krijgt ook de kans om de spelregels door te nemen. Na akkoord te zijn gegaan met de voorwaarden, zoals gebruikelijk is in de branche, kan het spel beginnen. Alle geïnteresseerde spelers moeten er nu al aan denken dat de deadline voor alle pronostieken voor het WK 2022, 21 november is. Natuurlijk kunnen alleen degenen die al hun pronostieken hebben ingevoerd voor de officiële start van het toernooi, meedoen voor de eerste plaats.

Wat is de inzet?

Zoals bij de meeste weddenschappen kijkt www.bedrijfspronostiek.be eerst naar de uitslagen van alle wedstrijden. Tijdens WK van 2022 zullen er 64 verschillende wedstrijden zijn. Diegene die een pronostiek invult moet dus voldoende tijd nemen om een goede voorspelling te doen voor elk van deze individuele wedstrijden. Alleen het eindresultaat na 90 minuten spelen is van belang, extra tijd of strafschoppen tellen niet mee.
Nadat je als individu of als groep de resultaten van de individuele wedstrijden hebt voorspeld, beginnen de play-off rondes. Hier worden de winnaars van de afzonderlijke groepen geselecteerd om de WK teams aan het begin van het toernooi te verdelen. Het is belangrijk om slechts één team te kiezen, anders is het resultaat ongeldig.

Wie mag er meedoen?

De WK pronostiek online van www.bedrijfspronostiek.be is voor iedereen. In tegenstelling tot spelletjes uit de gokindustrie, wordt hier helemaal niet om geld gewed. Er zijn verschillende manieren om aan een spel deel te nemen. Als je als individu wilt deelnemen, maak je gewoon een account aan en begin je met het selecteren van je eerste favorieten. Als je je bij een bestaande pronostiekgroep wilt aansluiten om als deel van een team te wedden, kun je dit ook doen nadat je je eigen account hebt aangemaakt.
Je hebt ook de mogelijkheid om je eigen pronostiekgroep aan te maken als die nog niet bestaat in je omgeving. Vooral voor vriendengroepen of collega’s kan het vaak erg leuk zijn om samen te komen of in kleine groepjes tegen elkaar te strijden voor de winst. Via www.bedrijfspronostiek.be kun je direct gebruik maken van Facebook, WhatsApp en andere diensten om je groep op te richten.

Hoe werkt de puntenverdeling bij een voetbalpronostiek?

Het puntensysteem in de WK pronostiek werkt heel eenvoudig: hoe nauwkeuriger de voorspelling over de uitslag van een wedstrijd, hoe hoger de score. Voor elk doelpunt dat niet voorspeld is in een pronostiek, worden er strafpunten afgetrokken. Zelfs één doelpunt te veel kan je bijna een derde van de punten kosten, dus neem genoeg tijd om een zo nauwkeurig mogelijke voorspelling te doen over elke wedstrijd.
Het maximum aantal punten dat spelers kunnen behalen bij het wedden op een enkele wedstrijd is 30. En het is ook mogelijk om bij www.bedrijfspronostiek.be te wedden op het resultaat van een hele groep. Iedereen die ooit een WK heeft gezien, weet dat de afzonderlijke ploegen in het toernooi zijn ingedeeld in groepen waarin zij het tegen elkaar opnemen. De teams die als winnaars uit deze groepen komen, nemen het vervolgens in de volgende fase van het toernooi tegen elkaar op.

Bonusvragen

Naast de wedstrijdresultaten zijn er ook een aantal bonusvragen waarvoor je een pronostiek kunt invullen. Deze draaien om het aantal gele en rode kaarten die tijdens een toernooi worden toegekend. Er is ook de mogelijkheid om te wedden op het totaal aantal gescoorde doelpunten tijdens één wedstrijd.

Hoe win je de pronostiek?

Het mooie van de WK pronostiek is dat je niet beloond wordt voor je geluk, maar vooral voor je kennis. Wie goed op de hoogte is van de sterke en zwakke punten van de concurrerende teams, zal beduidend betere resultaten kunnen boeken dan wie gewoon lukraak gokt.
Kleine factoren zoals het weer of blessures in een team kunnen ook van belang zijn voor de uitkomst van een wedstrijd. Je weet bijvoorbeeld dat Brazilië zeer sterk is, maar dat twee belangrijke spitsen misschien niet kunnen spelen op het WK? Dat zal dan misschien belangrijk blijken te zijn wanneer de ploeg tegen Frankrijk speelt in de winter.

WK pronostieken zijn er voor iedereen

Samenvattend kan eigenlijk alleen maar gezegd worden dat WK pronostieken echt voor iedereen zijn. Een beetje spanning en competitie voor de beste pronostieken kan onder vrienden opwinding veroorzaken en zorgt voor een beetje afwisseling in de dagelijkse routine op kantoor. Toekijken hoe 's werelds beste spelers in het hete Qatar om de trofee strijden, zal in november ongetwijfeld voor velen een welkome afleiding zijn. Een online WK pronostiek zorgt voor nog meer spanning en plezier.


Reacties (0)

Er zijn geen reacties gevonden.

Bedrijfspronostiek.be

Een WK Pronostiek voor je bedrijf?

Wil je een exclusieve voetbalpronostiek voor jouw bedrijf? Dat kan! Met een bedrijfspronostiek maak je jouw pronostiek zo exclusief als je zelf wil. Voeg de kleuren en logo van jouw onderneming toe, nodig je collega’s uit en laat ze voorspellen. Om het nog leuker te maken laat je teams en afdelingen tegen elkaar strijden om eeuwige roem!

Bedrijfspronostiek.be »