Komende wedstrijden

KOR Kortrijk CBR Cercle Brugge

Tips voor de EK Pronostiek 2021


Dirk ·

Tijdens een EK of WK staat België weer op z'n kop. Van vrienden, familie of collega's krijg je weer uitnodigingen om mee te doen aan een voetbalpronostiek. Heel erg leuk natuurlijk, maar hoe zorg je ervoor dat je een keer wint? Dat gaan wij je proberen uit te leggen.

Op de markt van de voetbalprono's is erg tegenwoordig veel te vinden. Toernooivoetbal.be is er natuurlijk weer bij. Maar de andere bekende organiseren ook weer mee een EK Pronostiek voor het EK 2021, zoals ekpronostiek.com, Mijn Pronostiek en Sport-pronostiek. Genoeg keuze voor de voetballiefhebber!

Belangrijk bij het invullen van de wedstrijdenuitslagen is dat je de scores simpel houdt, daarbij kun je denken aan saaie uitslagen zoals 1-0, 2-0 en 1-1 en andere. Statistisch gezien werkt dit het beste. Het heeft meestal geen zin om bijvoorbeeld 8-0 in te vullen, aangezien dit bijna nooit voorkomt.

Voor de finale ronden is het belangrijk te weten welke landen het sterkst zijn. Het beste is dus om je even te verdiepen. Welk land staat het hoogst op de FIFA World Ranking (België!) en wat waren de recentste uitslagen van de oefenpotje voor ontvang van het EK 2021. Op deze manier krijg je een beetje een idee welke landen volgens jou doorgaan naar de achtste finales.

Hopelijk helpt dit je al een beetje in de goede richting! Start hier jouw voetbalpoule.


Reacties (0)

Er zijn geen reacties gevonden.

Bedrijfspronostiek.be

Een WK Pronostiek voor je bedrijf?

Wil je een exclusieve voetbalpronostiek voor jouw bedrijf? Dat kan! Met een bedrijfspronostiek maak je jouw pronostiek zo exclusief als je zelf wil. Voeg de kleuren en logo van jouw onderneming toe, nodig je collega’s uit en laat ze voorspellen. Om het nog leuker te maken laat je teams en afdelingen tegen elkaar strijden om eeuwige roem!

Bedrijfspronostiek.be »