Rode Duivels op weg naar Qatar


Dirk · 17-11-2021

De Rode Duivels hebben zich als groepswinnaar geplaatst voor Qatar. Na de zege op Estland werd het WK ticket veilig gesteld. Kevin De Bruyne was de uitblinker en het was het eigenlijk een makkie voor ons.

WK Voetbal

In 2018 werd België derde door de troostfinale te winnen van Engeland, dat was een fantastisch toernooi. Echter, dachten velen dat dit al het einde zou zijn van de gouden lichting. Gelukkig krijgen ze eind volgend jaar weer een kans, dus pak de vlaggetjes al vast maar uit!

WK Voetbalpronostiek

Wij zijn er al klaar voor en hebben al een leuke WK Pronostiek klaar gezet voor het WK. Iedereen kan zich alweer registreren en een team aanmaken. Dus wacht niet en doe nu alvast mee met de voetbalpronostiek of organiseer een WK Voetbalpronostiek voor uw bedrijf.


Reacties (0)

Er zijn geen reacties gevonden.

Bedrijfspronostiek.be

Een WK Pronostiek voor je bedrijf?

Wil je een exclusieve voetbalpronostiek voor jouw bedrijf? Dat kan! Met een bedrijfspronostiek maak je jouw pronostiek zo exclusief als je zelf wil. Voeg de kleuren en logo van jouw onderneming toe, nodig je collega’s uit en laat ze voorspellen. Om het nog leuker te maken laat je teams en afdelingen tegen elkaar strijden om eeuwige roem!

Bedrijfspronostiek.be »