Komende wedstrijden

KRO Kroatië
 

BRA Brazilië

7 tips voor voetbalpronostiek


Tinne ·

7 tips voor voetbalpronostiek

De belangrijkste feiten in het kort:
• Enkelvoudige en combinatiepronostiek verminderen het risico op fouten
• Dubbele kansen verhogen de winkansen
• Beginners houden van WK Pronostiek
• Geduldige mensen kiezen voor lange termijn pronostiek

Een groot aanbod aan pronostieken

Vooral voor beginners is het moeilijk om hier een overzicht te krijgen. Er zijn veel pronostieken voor voetbalwedstrijden. Sommige pronostieken kunnen voor de wedstrijd worden ingevuld, andere kunnen zelfs live tijdens de wedstrijd worden ingevuld. Tijdens de wedstrijd zijn er veel technische termen.
De enkelvoudige pronostiek: Deze pronostiek vormde een groot deel van de sportweddenschappen. Het is eenvoudig: je wedt of dat team A of dat team B de wedstrijd zal winnen.
De uitslag pronostiek: Hier wed je ook op het resultaat. In tegenstelling tot de enkelvoudige pronostiek wed je niet op welk team zal winnen, maar op het exacte eindresultaat, zoals FC Bayern - Bochum 2- 4.
De combinatie pronostiek: Hier wordt de inzet verdeeld over ten minste twee resultaten. Alle resultaten moeten correct zijn om de pronostiek te winnen.
De dubbele kans pronostiek: Er zijn drie mogelijke resultaten in voetbal: een thuisoverwinning, een uitoverwinning of een gelijkspel. De pronostiek met dubbele kans bevat de volgende mogelijkheden:
• Thuisoverwinning en gelijkspel
• Uitoverwinning en gelijkspel
• Thuisoverwinning en uitoverwinning
Dit stelt de speler in staat om twee van de drie mogelijke uitkomsten met één inzet te kiezen.
De pronostiek op lange termijn: Hier worden pronostieken geplaatst op een resultaat dat in de verre toekomst ligt, bijvoorbeeld op de Belgische kampioen, de winnaar van de wereldbeker of soortgelijke gebeurtenissen.

Hoe worden de prijzen berekend?

Het is heel eenvoudig: de pronostiek x de kansen = de pronostiekwinst, of beter gezegd de brutowinst.

7 voetbalpronostiektips om geld te winnen

Ook een succesvolle voetbalpronostiek kost in het begin geld. Voordat je begint met een pronostiek, moet je overwegen hoeveel geld je kunt investeren in de weddenschap. Je moet niet gokken met geld dat je nog nodig hebt. Het kost tijd om van een beginner tot een professionele gokker uit te groeien. Wedden met geld dat je voor andere dingen nodig hebt, verhoogt de druk, wat een negatief effect heeft op de resultaten. Een inzet mag niet meer dan twee tot vijf procent van je cash vermogen bedragen.
Dit is het begin van verantwoord wedden. Hier zijn nog enkele tips voor succesvolle voetbalpronostiek

1. Niet hebberig worden

Er is beginnersgeluk. Ga niet aan meer pronostieken meedoen omdat het goed gaat. Geluk kan op elk moment veranderen en geluk maakt altijd deel uit van de pronostiek.

2. Geen wiskundige systemen toepassen

Er zijn tips voor voetbalpronostiek die zeggen dat bij verlies, je je volgende inzet moet verdubbelen. Dit systeem brengt je in de verleiding om meer risico's te nemen bij het wedden of zelfs om te gokken terwijl je het zelf eigenlijk niet wil - dit is geen goed idee. Elke pronostiek moet gebaseerd zijn op een analyse van de sterke en de zwakke punten van de deelnemende teams.

3. Tips voor sportpronostiek: Kennis opdoen

Bij pronostiek gaan bookmakers en klanten de strijd met elkaar aan. Het voordeel ligt bij de bookmaker, want deze heeft de winstmarge en de winkansen ter beschikking. De gokker brengt dit in evenwicht met zijn deskundigheid. Hij wedt alleen op teams die hij goed kent en waar hij veel informatie over heeft. Hoe het team thuis en uit presteert, of ze anders presteren in belangrijke wedstrijden, of er een belangrijke wedstrijd aankomt en misschien een topspelers sparen in de huidige wedstrijd. Hoe beter de kennis, hoe groter de kans om te winnen. Vooral in de lagere competities neemt de kans om te winnen toe naarmate er meer kennis is.

4. Wed niet op favoriete clubs

Vooral beginners wagen zich vaak om een gokje te doen op de winst van hun favoriete team, wat de aanbieders blij maakt omdat ze er goed geld mee verdienen. Favoriete teams laten winnen in een pronostiek tijdens wedstrijden met teams zoals FC Bayern München of Real Madrid. Op het eerste gezicht ziet het er goed uit, Bayern wint bijna elke wedstrijd, maar hier zit nu juist het addertje onder het gras. Omdat de kansen overeenkomstig laag zijn. Met een kans van 1.2, win je €2,00 voor een inzet van €10. Je zou kunnen zeggen dat alle beetjes helpen, maar laten we eens kijken naar de volgende berekening:
Laten we uitgaan van een inzet van €10 en kansen van 1.2.
Dan is er een nettowinst van €2 per inzet.
Nu gaat het goed en Bayern wint 14 wedstrijden op rij. Hierdoor stijgt de nettowinst tot €28.
Helaas verliest Bayern de laatste drie wedstrijden. Dit betekent dat de inzet van € 30 weg is.
De nettowinst is verdwenen en als er geen andere pronostiek is geplaatst, is de nettowinst veranderd in een verlies van €2.

5. Wat zeggen de tips voor voetbalpronostiek over live pronostieken?

Livepronostieken zijn leuk, maar niet voor professionele weddenschappen. Dit komt bijvoorbeeld omdat de kansen bij live pronostiek slechter zijn en de beslissingen heel snel moeten worden genomen, vaak binnen enkele seconden. Deze snelle beslissingen nodigen alleen maar uit tot fouten.

6. Kijk goed naar de pronostiek

Een goede tip uit de tips voor voetbalpronostiek is om de pronostieken te vergelijken. Op het eerste gezicht zou je kunnen denken: Waarom zou ik zoveel moeite doen voor een verschil van 0,05? Deze berekening toont het antwoord.
Er zijn 100 inzetten en om het eenvoudig te houden, gaan we uit van 100 winsten.
€10,- x 2,1 = €21,- x 100 = €2.100,-
€10,- x 2,15 = €21,50 x 100 = €2.150,-
De inspanning zou in dit geval €50,- meer winst hebben opgeleverd.

7. Niet te veel wedstrijden per keer

Combinatiepronostiek is verleidelijk, ze hebben een hoger winstpercentage. Maar omdat je alles goed moet hebben om te winnen, heeft de combinatiepronostiek een hoog risiconiveau.

Conclusie: tips voor voetbalpronostiek [samengevat]

Er zijn veel goede tips voor voetbalpronostiek. Vergeet nooit dat een beetje geluk altijd een deel van het spel is, dus laat een verlies je niet beïnvloeden.
Beginners moeten eerst kijken naar de vele mogelijkheden van de pronostiek. Dan moet iemand die geld wil verdienen met voetbalpronostiek minstens één club goed kennen. De club moet in detail worden geanalyseerd. Hoe spelen ze in thuiswedstrijden, in uitwedstrijden, in belangrijke wedstrijden en hoe presteren ze in wedstrijden die aan belangrijke wedstrijden voorafgaan?
Kennis is de sleutel tot het winnen van een pronostiek. Als je graag deelneemt aan een spannende voetbalpronostiek, ben je hier aan het juiste adres.


Reacties (0)

Er zijn geen reacties gevonden.

Bedrijfspronostiek.be

Een WK Pronostiek voor je bedrijf?

Wil je een exclusieve voetbalpronostiek voor jouw bedrijf? Dat kan! Met een bedrijfspronostiek maak je jouw pronostiek zo exclusief als je zelf wil. Voeg de kleuren en logo van jouw onderneming toe, nodig je collega’s uit en laat ze voorspellen. Om het nog leuker te maken laat je teams en afdelingen tegen elkaar strijden om eeuwige roem!

Bedrijfspronostiek.be »