Nieuws


Oranje oefent tegen Schotland en Georgië in voorbereiding op EK

Dirk · 07-04-2021

Eind mei komt het Nederlands Elftal op de KNVB Campus bij elkaar om zich voor te bereiden op het Europees Kampioenschap.

Lezen » 0 Reacties

Forse winst Oranje tegen Gibraltar

Lisette · 30-03-2021

Het Nederlands elftal haalde met moeite de 1-0 voorsprong binnen in de eerste helft tegen Gibraltar. In de tweede helft zette Oranje een goed spel neer en scoorde nog eens 6 doelpunten, eindigend in een 7-0 overwinning.

Lezen » 0 Reacties

Oranje vecht terug door winst tegen Letland in WK-kwalificatie

Lisette · 28-03-2021

Het Nederlands elftal had in de wedstrijd tegen Letland gisterenavond legio kansen op doelpunten (in totaal 35 doelpogingen), welke helaas niet allemaal benut werden. Het bleef bij een magere 2-0 zege.

Lezen » 0 Reacties

Nederland stelt teleur in eerste WK-kwalificatie duel

Lisette · 24-03-2021

Het Nederlands elftal begint met een nederlaag tegen Turkije in de eerste WK-kwalificatiewedstrijd.

Lezen » 0 Reacties

Nog maar 100 dagen en dan begint het EK

Dirk · 03-03-2021

Het had een schitterende jubileumeditie moeten worden, maar de coronacrisis gooide roet in het eten. Nu is het weer bijna zover: het duurt slechts 100 dagen voordat EURO 2020 begint.

Lezen » 0 Reacties

Pool of Poule, hoe zit het nou eigenlijk?

Dirk · 25-02-2021

Een weddenschap voor het EK of WK voetbal, is dat een pool of een poule? Kort gezegd: een pool is een weddenschap rond de uitslag van een sporttoernooi. Een poule is een groep deelnemers aan een toernooi.

Lezen » 0 Reacties
Card image cap

Een EK poule voor je bedrijf?

Wil je een exclusieve voetbalpronostiek voor jouw bedrijf? Dat kan! Met een bedrijfspronostiek maak je jouw poule zo exclusief als je zelf wil. Voeg de kleuren en logo van jouw onderneming toe, nodig je collega’s uit en laat ze voorspellen. Om het nog leuker te maken laat je teams en afdelingen tegen elkaar strijden om mooie prijzen!

Bedrijfspronostiek.be »

Mede mogelijk gemaakt door Yosoku Games